Lunch menu

Wednesday, 24 January

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad

    med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad lättrimmad torskfilé med syrad rödlök, vitvinsås och örtstompad potatis

  • Gård

    Helstekt fläskytterfilé med äppelchutney, ciderskysås och vitlökspotatis

  • Äng

    Pankopanerad selleri med limekesella och grönt ris

  • Sallad

    Kycklingsallad med bönor, purjo, krutonger samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, lingon, gräddsås & ärtor

  • Kåldolmar

    med gräddsås, lingon & kokt potatis

  • Veg

    Feta- & grönsaksfylld zucchini med potatismos

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med rökt lax & gräslök i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Vildsvinsfärsbiff

    med savoykål och äppelsky

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta Bourguignon med potatispuré

  • Veckans under ytan

    Fish and chips

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med rostade vintergrönsaker och pepparrotsaioli

La Fontana

  • Helstekt biffrygg provencale
  • Veckans veg

    Linsgryta med rotfruktsbiffar

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé

    serveras med rostad potatis & tzatziki

  • Fetaostgratinerad sej

    serveras med pappardelle

  • Vegetarisk lasagne
Wednesday, January 24