Lunch menu

Tuesday, 23 January

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsbakad sejfilé med pestopotatis, Grana padano och paprikasås

  • Gård

    Nattstekt högrev med rödvinsreduktion samt potatis- och palsternackspuré

  • Äng

    Majsplättar med bönsalsa och citruskeso

  • Sallad

    Kycklingsallad med bönor, purjo, krutonger samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med basilikacreme & grilltomat

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Veg

    Grönsaks pytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Biffsauté

    med syrad rödlök och potatispuré

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta Bourguignon med potatispuré

  • Veckans under ytan

    Fish and chips

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med rostade vintergrönsaker och pepparrotsaioli

La Fontana

  • Halstrad lax

    med krämigt matvete

  • Veckans veg

    Linsgryta med rotfruktsbiffar

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Teriyaki bakad lax

    serveras med ris

  • Pasta med gorgonzolasås
Tuesday, January 23