Lunch menu

Monday, 22 January

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ugnsstekt hokifilé med spenat- och ingefärscreme serveras med örtris

  • Gård

    Chipotelgratinerad nötfärsbiff serveras med mustig sky samt lökfräst potatis

  • Äng

    Falafel med spenat- och ingefärscreme och örtris

  • Sallad

    Kycklingsallad med bönor, purjo, krutonger samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Grönsaksgryta "Jakob" med strimlad quorn, banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    "Delicata" med salami, bacon, lök & strimlad paprika

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Abbonerat från 12.30
  • Kyckling med rostade rotfrukter

    samt dillsky och pepparrotscreme

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta Bourguignon med potatispuré

  • Veckans under ytan

    Fish and chips

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med rostade vintergrönsaker och pepparrotsaioli

La Fontana

  • Biff Lindström

    med persiljesmör, dijonsenapssås och rostad potatis

  • Veckans veg

    Linsgryta med rotfruktsbiffar

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Helstekt fläskkarré

    serveras med rostade rotfrukter & rödvinssky

  • Kokt torsk med äggsås
  • Böngryta med ris
Monday, January 22