Lunch menu

Friday, 26 January

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Laxwallenbergare med citrongräddsås, rotsaksjulienne och potatispuré

  • Gård

    Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv) med dijonsenapssky och potatisgratäng

  • Äng

    Ricotta- och spenattortelloni med tomat- och aubergineragu och ost

  • Sallad

    Kycklingsallad med bönor, purjo, krutonger samt vitlöksdressing

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    med sötpotatispommes, tryffelmajonnäs & madeirasky

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med räkor "Cajun"

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad karré

    med chilibea och bakad sötpotatis

  • Veckans kött

    Nattbakat högrevshjärta Bourguignon med potatispuré

  • Veckans under ytan

    Fish and chips

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med rostade vintergrönsaker och pepparrotsaioli

La Fontana

  • Kycklingschnitzel

    med vitlökscreme, friterad kapris och rösti

  • Veckans veg

    Linsgryta med rotfruktsbiffar

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa,

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri,

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare

    serveras med potatismos, lingon, ärtor & gräddsås

  • Smörstekt torsk

    serveras med stuvad spenat

  • Vegetarisk paj
Friday, January 26