Lunch menu

Tuesday, 16 January

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med bulgur och kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Krämig pasta med spenat, toppad med rökt lax och pepparrot

  • Äng

    Grillad fläskytterfilé med oreganosky, chilibearnaise och klyftpotatis

  • Gård

    Pizza med lök, paprika, svamp och ost samt dressad ruccola

  • Sallad

    Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Bräckt laxfilé

    med wasabicreme & broccoli

  • Köttbullar

    med potatismos, gräddsås, lingon & inlagd gurka

  • Veg

    Falafel med potatismos, gräddsås, lingon & inlagd gurka

  • Wok

    Fläskfilé med sesamolja, vitlök & cashewnötter

  • Pasta

    med kyckling, mozzarella & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med pressgurka och senapsgräddsås

    samt bakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare med lingon potatispure och ärtor

  • Veckans under ytan

    Bakad torsk med brynt smör och rostade betor

  • Veckans vegetariska

    Haullomi med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Citron & Oliv-bakad Havskatt

    med matvete och Prästostsky

  • Veckans veg

    Zucchinibiffar med morotstzatziki och rostad potatis

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Stekt Fläsk

    serveras med löksås & rostad potatis

  • Panerad hoki

    serveras med dansk remouladsås & kokt potatis

  • Pasta med krämig tomatsås
Tuesday, January 16