Lunch menu

Monday, 15 January

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Sejfilé under morot- och zuccinitäcke serveras med dillmajonäs och potatis

  • Gård

    Citrondoftande kalvfärsbiff serveras med ratatouille och råstekt potatis

  • Äng

    Stekt ostpanerad zuccini med ratatouille samt råstekt potatis

  • Sallad

    Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Veg

    Pasta Quattro Fromagio med valnötter & ruccola

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfrikasse

    med citron kapris och babyspenat samt slungad amandine

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare med lingon potatispure och ärtor

  • Veckans under ytan

    Bakad torsk med brynt smör och rostade betor

  • Veckans vegetariska

    Haullomi med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Kalvfärslimpa

    med murkelsås, lingon och potatis

  • Veckans veg

    Zucchinibiffar med morotstzatziki och rostad potatis

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa

    serveras med rotmos & pepparrotssås

  • Mozzarella & pesto bakad sej

    serveras med kokt potatis & vitvinssås

  • Vegetarisk paj
Monday, January 15