Lunch menu

Thursday, 11 January

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Grovsaltbakad hokifilé med citronsky, grön ärtpuré samt örtpotatis

  • Gård

    Ädelostfylld färsbiff med basilikasky, soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Äng

    Paprikarostad palsternacka med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Sallad

    Bulgursallad med rädisor och rödlök toppad med rökt lax samt senapscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt äpplepaj med vaniljsås

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Kalops

    med kokt potatis & rödbetor

  • Veg

    Champinjonsoppa samt äpplepaj med vaniljsås

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & chili

Restaurang Matkultur

  • Asiatisk biffragu

    med stekta nudlar och soyamajo

  • Veckans kött

    Råbiff med picklad gulbeta och kaprisaioli samt potatischips och friterad ruccola

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med fänkål samtdill och citronaioli

  • Veckans veg

    Potatisquesidilla med bakad blomkål och rostad majscreme

La Fontana

  • Boullabaisse

    med Chilliaioli

  • Veckans veg:

    Bönchili med ris och crème fraiche

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Thursday, January 11