Lunch menu

Wednesday, 10 January

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Stekt panerad kummel med skagensås, citron och smörsvängt potatis

  • Gård

    Tagliatelle med bacon, grädde och svartpeppar samt Grana padano

  • Äng

    Vegetarisk pasta med bakade tomater, lök, champinjoner, grädde och ost

  • Sallad

    Bulgursallad med rädisor och rödlök toppad med rökt lax samt senapscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med potatismos, gräddsås & lingon

  • Stekt strömmingsflundra

    med potatismos

  • Grillad kycklingklubba

    med BBQ-sås & råstekt purjolökspotatis

  • Veg

    Rödbetsbiffar med chevre & honung samt potatismos

  • Wok

    Biff med champinjoner, lök & bambuskott

Restaurang Matkultur

  • Ciderbakad kalkon

    med kryddrostade morötter och potatispure

  • Veckans kött

    Råbiff med picklad gulbeta och kaprisaioli samt potatischips och friterad ruccola

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med fänkål samtdill och citronaioli

  • Veckans veg

    Potatisquesidilla med bakad blomkål och rostad majscreme

La Fontana

  • Dagens

    Coq au Vin

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och crème fraiche

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Wednesday, January 10