Lunch menu

Tuesday, 9 January

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Dill- och citrusbakad sejfilé med skummig hummersås samt picklad lökpotatis

  • Gård

    Kycklingfilé ”Coq au vin” med rött vin, timjan och champinjoner samt ris

  • Äng

    Morotsråraka med rårörda lingon och keso

  • Sallad

    Bulgursallad med rädisor och rödlök toppad med rökt lax samt senapscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme samt grilltomat

  • Helstekt kotlett

    med chasseursås & baconbrynta haricot verts

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn & ris

  • Wok

    Kyckling med sesamolja & vitlök

  • Pasta

    med rostbiff i 4-pepparsås

Restaurang Matkultur

  • Lamm med risotto

    på grillade grönsaker samt örtpesto och tomatsky

  • Veckans kött

    Råbiff med picklad gulbeta och kaprisaioli samt potatischips och friterad ruccola

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med fänkål samtdill och citronaioli

  • Veckans veg

    Potatisquesidilla med bakad blomkål och rostad majscreme

La Fontana

  • Mandelpanerad Kummel

    med citrushollandaise, juliennegrönsaker och potatis

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och crème fraiche

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Tuesday, January 9