Lunch menu

Monday, 8 January

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Ångad lättrimmad torsk med limegräddsås, rotsaksjulienne och dillpotatis

  • Gård

    Örtfylld köttfärslimpa med kantarellsås, lingon och rostad potatis

  • Äng

    Vegetarisk chili med nachos och ris

  • Sallad

    Bulgursallad med rädisor och rödlök toppad med rökt lax samt senapscreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta

    med naanbröd, raita & basmatiris

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • Stängt

La Fontana

  • Färsbiffar

    med potatisgratäng, löksky och friterad kål

  • Veckans veg

    Bönchili med ris och crème fraiche

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré

    serveras med rostade potatis & rödvinssky

  • Kokt torsk

    serveras med äggsås & kokt potatis

  • Böngryta

    med tofu & ris

Monday, January 8