Lunch menu

Thursday, 21 December

Brödernas kök

  • Thai inspirerad

    Kycklingsoppa

  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt rödspätta

    med skagensås, citron och kokt potatis

  • Gård: Krämig pasta

    med skinka, soltorkade tomat och fetaost

  • Äng: Vegetarisk pasta

    med champinjoner, paprika, zucchini, tomat och ost

  • Sallad: Waldorfsallad

    toppad med rostbiff samt picklade cornichons

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Jullunchbuffé
  • Veg: Grönsakswok
  • Wok: Kyckling

    med cocosmjölk & chili

  • Grill:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingpiccata

    med salzinasky och rosmarinsbakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Smörbakad torsk

    med rotselleripuré, spenat & rotfrukter

  • Veckans veg: Vegetarisk lasagne

    med tomatsallad & parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök & pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Porterstek med lönbärsgelé & pressgurka
  • Panerad spätta med stuvad spenat
  • Vegetarisk pizza
Thursday, December 21