Lunch menu

Friday, 22 December

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt laxfilé

    med sparris, citronhollandaise och dillpotatis

  • Gård: Briegratinerad kycklingfilé

    med oreganosky och tomatöverbakad potatispuck

  • Äng: Morot- och potatisrösti

    toppad med brieost och rödbetor

  • Sallad: Waldorfsallad

    toppad med rostbiff samt picklade cornichons

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Veg: Ostpanerad quorn

    med bearnaise & ärtor

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cashewnötter
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i dillsås
  • Grill:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Boeuf Bourguignon på nattbakad högrev

    med potatis och selleripure

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Helstekt kalv

    med sotad löksky, potatisgratäng

  • Veckans veg: Vegetarisk lasagne

    med tomatsallad & parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök & pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Julstängt
Friday, December 22