Lunch menu

Wednesday, 20 December

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad

    med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming

    med senapscreme och potatispuré

  • Gård: Chili- och limeglaserade revbensspjäll

    med honungssky och klyftpotatis

  • Äng: Panerad sellerischnitzel

    med senapscreme och klyftpotatis

  • Sallad: Waldorfsallad

    toppad med rostbiff samt picklade cornichons

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pannbiff

    med portvinstuvade champinjoner, potatismos & inlagd gurka

  • Lax-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Veg: Grönsakspaella

    med saffransaioli

  • Wok: Kyckling

    med svart peppar & chili

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Gulasch

    med sallad på picklad lök och paprika samt syrad grädde

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Kycklinggryta

    med dijon, dragon, champinjoner & bacon, svartkål & ris

  • Veckans veg: Vegetarisk lasagne

    med tomatsallad & parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök & pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Skånsk kalops
  • Stekt sej med räkor & skirat smör
  • Rödbetsbiffar med morotstzatziki
Wednesday, December 20