Lunch menu

Tuesday, 19 December

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé

    med vitvinsås, löksauterade ärtor och örtstompad potatis

  • Gård: Kalvfärsbiff

    med gräddstuvade champinjoner, lingon och råstekt potatis

  • Äng: Mustig gryta på rotsaker, lök och kryddpeppar

    serverad med stompad potatis

  • Sallad: Waldorfsallad

    toppas med rostbiff samt picklade cornichons

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Sesambakad laxfilé

    med wasabicreme & broccoli

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla & nachos

  • Veg: Grönsaks chili

    med sojafärs samt, ris, tortilla & nachos

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i sesamolja & vitlök

  • Pastagratäng "Rigatoni" med ost & skinka
  • Grill:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Persiljejärpar

    med gräddsås rårörda lingon och pressgurka

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Pocherad lax

    med blomkålspuré, knaperstekt blomkål & kokt potatis

  • Veckans veg: Vegetarisk lasagne

    med tomatsallad & parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök & pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Raggmunk med stekt fläsk
  • Sotad lax serveras med blomkålsgratäng
  • Spenatfylld pastarulle
Tuesday, December 19