Lunch menu

Monday, 18 December

Brödernas kök

  • Soppa: Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad hokifilé

    med limesås och potatispanna med äpple

  • Gård: Ruccolagratinerad fläskytterfilé

    med vitlökssky och rostad potatis

  • Äng: Blomkål- och broccoigratäng

    med honungstekt morot och potatis

  • Sallad: Waldorfsallad toppas

    med rostbiff samt picklade cornchons

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med remouladsås

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, cocosmjölk & curry

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med cocosmjölk & röd curry

  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill:

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskkarre med rostade rotfrukter,

    bearnaise och pepparskly

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Långbakad oxbringa

    med BBQ-sås, winterslaw & rostad potatis

  • Veckans veg: Vegetarisk lasagne

    med tomatsallad & parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök & pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo & pommes

  • Alltid: Penne

    med rôtiserigrillad kyckling, bakade tomater & grönkål

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa

    serveras med rotmos & senapssås

  • Kokt torsk med äggsås
  • Falafel & tzatziki
Monday, December 18