Lunch menu

Thursday, 14 December

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Saffransdoftande fiskgryta

    med vitt vin och grädde samt potatis

  • Gård: Kycklinglasagne

    med vitlöksaioli och ruccola

  • Äng: Vegetarisk tortilla

    med bönor, chili och lime, serverad med ratatouille

  • Sallad: Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis,

    toppad med dillmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Levergryta med bacon & kapris

    samt ris eller potatis

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingpiccata

    med salzinasky och rosmarinsbakade rotfrukter

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Fiskgryta

    med basilika i aioli

  • Veckans veg: Kikärtsbiffar

    med västerbottenost, bulgur, stuvad grönkål, friterad lök och kål

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo och sallad

  • Alltid: Penne

    med dragen rôteserikyckling, grönkål och tomat

Scandic Väst

  • Kålpudding

    serveras med kokt potatis & lingonsylt

  • Smörstekt torsk

    serveras med paprikasås & ris

  • Chili sin carne
Thursday, December 14