Lunch menu

Friday, 15 December

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskfärsbiff

    med picklad rödlök, citronsås och örtpotatis

  • Gård: Fläskfilégryta med chorizo och salsicca,

    serveras med stekt grönsaksris

  • Äng: Currykryddad smörbönsbiff

    med ananassalsa och grönsaksris

  • Sallad: Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis,

    toppad med dillmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med potatismos, fläsknoisette, bacon-& rödvinssås

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffe med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Boeuf Bourguignon på nattbakad högrev

    med potatis och selleripure

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Pestoöverbakad karré

    med morotskräm, bakad tomat och morot, friterad lök och veluté

  • Veckans veg: Kikärtsbiffar

    med västerbottenost, bulgur, stuvad grönkål, friterad lök och kål

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo och sallad

  • Alltid: Penne

    med dragen rôteserikyckling, grönkål och tomat

Scandic Väst

  • Paella

    med kyckling, räkor & chorizo

  • Lime & koriander gravad lax

    serveras med stuvad potatis & kapris

  • Vegetarisk pyttipanna
Friday, December 15