Lunch menu

Wednesday, 13 December

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt, panerad sejfilé

    med rödbetor, kapris och skirat smör samt potatispurée

  • Gård: Texas chili

    med majscreme, nachos och rispilaff

  • Äng: Vegetarisk chili

    med majscreme, nachos och ris

  • Sallad: Sallad på lax, rödlök, ägg och potatis,

    toppad med dillmajonnäs

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Biffgryta "Bourguignon"

    med ris

  • Helstekt kotlett

    med bearnaise & lökbrynta haricotverts

  • Veg

    Grönsakswok med cocosmjölk & chili samt ris

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Gulasch

    med sallad på picklad lök och paprika samt syrad grädde

  • Veckans kött

    Äppelglaserad fläsksida med tryffelkål och potatispure

  • Veckans under ytan

    Havswallenbergare med grönärtspure och skirat smör samt potatispure

  • Veckans vegetariska

    Vegetarisk Lassagne med kryddig ruccolasallad och ostcreme

La Fontana

  • Kyckling

    med marsalasås, potatiskaka och frästa grönsaker

  • Veckans veg: Kikärtsbiffar

    med västerbottenost, bulgur, stuvad grönkål, friterad lök och kål

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelwrap

    med picklad lök, srirachamayo och sallad

  • Alltid: Penne

    med dragen rôteserikyckling, grönkål och tomat

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås

    serveras med kokt potatis

  • Fisk & skaldjursgryta

    serveras med pasta

  • Ratatouille fylld paprika
Wednesday, December 13