Lunch menu

Wednesday, 6 December

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad

    med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnstekt torskfilé

    med sidfläsk, vitvinssås och stompad potatis

  • Skånsk kalops

    med inlagda rödbetor

  • Morotsbiff

    med marinerade soyabönor och stompad potatis

  • Citrusstekt kyckling

    på en bädd av potatis, lök och tomat, serveras med olivkräm

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Ugnstekt laxfilé

    med avocadocreme & broccoli

  • Veg

    Pan Pizza "Vegetaria"

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med strimlad oxfilé & trattkantareller

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Mozzarelabiffar

    med timjansstekt lök rostad vitlökssky

  • Veckans kött

    Utegris Secreto med tomatsmörsky samt rostade grönsaker och örtpesto

  • Veckans under ytan

    Halstrad Långa med västkustaioli och lökslungad potatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med ugnsbakade grönsaker och gremolatayoghurt

La Fontana

  • Kyckling

    med chili, ingefära,citrongräs och ris

  • Veckans veg: Bönor med kål

    i brynt citronsmör, grönärtspuré och tomat

  • Alltid: Hörgrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon

    serveras med kokt potatis

  • Fetaostgratinerad sej

    serveras med pappardelle

  • Svamp risotto
Wednesday, December 6