Lunch menu

Tuesday, 5 December

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad alaska pollockfilet

    på en bädd av lökfräst spenat, serveras med kaprissås och dillpotatis

  • Tomatöverbakad kycklingfilet

    med oreganosky och råstekt potatis

  • Rostad zucchini

    med lökfräst spenat och pestopotatis

  • Citrusstekt kyckling

    på en bädd av potatis, lök och tomat, serveras med olivkräm

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff

    med tzatziki, balsamicosky & grekisk sallad

  • Fiskgratäng

    med räkor & kräftstjärtar i hummersås

  • Veg

    Ugnsgratinerad aubergine med tzatziki & grekisk sallad

  • Wok

    Fläskfilé med sötsursås

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med gräddglaserade svartrötter och rostad amandine

  • Veckans kött

    Utegris Secreto med tomatsmörsky samt rostade grönsaker och örtpesto

  • Veckans under ytan

    Halstrad Långa med västkustaioli och lökslungad potatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med ugnsbakade grönsaker och gremolatayoghurt

La Fontana

  • Sej

    med bönor, grönärtspuré och brynt citronsmör

  • Veckans veg: Bönor med kål

    i brynt citronsmör, grönärtspuré och tomat

  • Alltid: Hörgrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Rosépepparstekt lax

    serveras med couscous & citruskräm

  • Pasta med gorgonzolasås
Tuesday, December 5