Lunch menu

Monday, 4 December

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gratinerad sejrygg

    med räksås, smörkokta rotsaker samt bulgur

  • Chipotlegratinerad färsbiff

    med basilikasky och ugnsrostad potatis

  • Gratinerad broccoli

    med sotad selleri och morot

  • Citrusstekt kyckling

    på en bädd av potatis, lök och tomat, serveras med olivkräm

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Köttbullar

    med potatismos, gräddsås, lingon & inlagd gurka

  • Stekt panerad spätta

    med dill-& romsås

  • Veg

    Falafel med potatismos, lingon & inlagd gurka

  • Wok

    Kyckling med thai basilika & ingefära

  • Pasta

    med fläskfilé, mozzarella & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfilegryta

    med dragon och dijonsenap samt vildris

  • Veckans kött

    Utegris Secreto med tomatsmörsky samt rostade grönsaker och örtpesto

  • Veckans under ytan

    Halstrad Långa med västkustaioli och lökslungad potatis

  • Veckans vegetariska

    Halloumi med ugnsbakade grönsaker och gremolatayoghurt

La Fontana

  • Boeuf bourguignon

    med potatispuré,steklök och sidfläsk

  • Veckans veg: Bönor med kål

    i brynt citronsmör, grönärtspuré och tomat

  • Alltid: Hörgrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré

    serveras med rostade rotfrukter & rödvinssky

  • Fiskgryta med saffran

    serveras med ris

  • Böngryta med ris
Monday, December 4