Lunch menu

Thursday, 30 November

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Örtbakad hokifilé

    med citronhollandaise och rotsakspytt

  • Rödvinsbrässerat kycklinglår

    med rosmarin och svamp samt potatisgratäng

  • Rödbetsbiff

    med kryddig bönsalsa och potatisgratäng

  • Krämig pasta

    toppad med lufttorkad skinka, kronärtskocka, oliver och kapris

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Fisk-& skaldjurssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Kycklingklubba

    med purjolökspotatis & BBQ-sås

  • Veg

    Spenatlasagne med coleslawsallad eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & sweet chili

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med picklade betor och örtslungad amandine samt pepparrotscreme

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare

  • Veckans under ytan

    Boullabaise

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Rödspätta Meunière

    med kokt potatis

  • Veckans veg: Bönbiffar

    med karamelliserad löksky, örtrostad potatis och vinägerkokta smålökar

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med Srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Fetaostbiffar

    serveras med klyft potatis & rödvinssky

  • Klassisk laxpudding
  • Svampgryta

    med jordärtskocka & ris

Thursday, November 30