Lunch menu

Wednesday, 29 November

Brödernas kök

  • Rostad Paprikasoppa
  • Medelhavssallad

    med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt panerad rödspätta

    med dansk remouladsås, citron och kokt potatis

  • Tre sorters korv (choritzo, salsiccia, bratwurst)

    med skånsk potatis och senap

  • Grillad rättika

    med stuvad majs och ugnsbakad potatishalva

  • Krämig pasta

    toppad med lufttorkad skinka, kronärtskocka, oliver och kapris

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Vildsvinswallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Veg

    Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos & guaqemole

  • Wok

    Biffwok med cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett

    med grönsaksrisioni och tomatsmörsås

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare

  • Veckans under ytan

    Boullabaise

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Kalvfärsbiffar

    med timjan och enbärs-gräddsås, picklad gurka och potatispuré

  • Veckans veg: Bönbiffar

    med karamelliserad löksky, örtrostad potatis och vinägerkokta smålökar

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med Srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Kokt fläsklägg

    serveras med rotmos & senap

  • Panera spätta serveras

    med remouladsås & kokt potatis

  • Rostade rotfrukter
Wednesday, November 29