Lunch menu

Tuesday, 28 November

Brödernas kök

  • Fisksoppa

    som det behagar kocken

  • Caesarsallad

    med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Lättrimmad torskfilé

    med picklad rödbeta, dillgrädde och potatisstomp

  • Pannbiff

    med tre sorters lök, skysås, lingon och stekt potatis

  • Paprika- och chiligryta

    med kumminkesella och potatisstomp

  • Krämig pasta

    toppad med lufttorkad skinka, kronärtskocka, oliver och kapris

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Citronmarinerad laxfilé

    med hollandaise & grönsaksfräs

  • Biff Stroganoff

    med ris

  • Veg

    Spaghetti med oliver & soltorkad tomat i gorgonzolasås

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti "Carbonara" (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med ragu på kål

    samt vinbärssky och potatispure

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare

  • Veckans under ytan

    Boullabaise

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Örtbakad torsk

    med syrade grönsaker, vittvinsås och potatis

  • Veckans veg: Bönbiffar

    med karamelliserad löksky, örtrostad potatis och vinägerkokta smålökar

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med Srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk & lingon

  • Teriyaki bakad lax

    serveras med ris

  • Wokade nudlar

    med grönsaker

Tuesday, November 28