Lunch menu

Monday, 27 November

Brödernas kök

  • Blomkålsoppa

    toppad med knaperstekt bacon

  • Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor

    toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Vinpocherad sejfilé

    med kräftsås, rotsaksjulienne och örtpotatis

  • Purjospäckad fläskkarré

    med gräddkokta champinjoner samt potatis- och äpplepanna

  • Rårakor

    med rostad morot och palsternacka samt lingoncreme

  • Krämig pasta

    toppad med lufttorkad skinka, kronärtskocka, oliver och kapris

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Indisk kycklinggryta

    med basmatiris, naanbröd & raita

  • Veg

    Indisk grönsaksgrytamed basmatiris, naanbröd & raita

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    Tortellinigratäng med ädelost & strimlad skinka

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Tomat och olivbakad kyckling

    med ört och vitlöksyoghurt samt rostade grönsaker

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare

  • Veckans under ytan

    Boullabaise

  • Veckans vegetariska

    Kikärtsbiff med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Lammstek

    med rostad potatis och Sauce Provencale

  • Veckans veg: Bönbiffar

    med karamelliserad löksky, örtrostad potatis och vinägerkokta smålökar

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med tryffelmayo, stekt lök och pommes

  • Alltid: Falafelwrap

    med Srirachamayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Penne

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Grillbuffé serveras

    med klyft potatis & chilikräm

  • Fisk & skaldjursgryta

    serveras med pasta

  • Pasta med tomatsås
Monday, November 27