Lunch menu

Thursday, 23 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Pankostekt alaskafilé

    med sås på stenbitsrom och gräslök samt kokt potatis

  • Grillad fläsknoisette

    med choronsås (tomatiserad bearnaise) och råstekt potatis

  • Auberginerullader

    med hummus och råstekt potatis

  • Sallad

    på rökt lax, bulgur, rödlök och ägg toppad med örtkeso

  • EXTRA: Ärtsoppa

    med pannkakor, sylt och grädde

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Porterstek

    med potatisgratäng & gelé

  • Veg

    Ärt/Jordärtskockssoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med kyckling, soltorkad tomat & mozzarella

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili
  • Veckans kött

    Pluma med potatis och jordärtskockspure samt friterad kål och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sej med äggcreme samt smör och dillkokt purjölök

  • Veckans vegetariska

    Ljummen lins och bulgursallad med grillade grönsaker och bakad blomkål samt tomataioli

La Fontana

  • Ångkokt lax

    med brynt smör, hollandaise, smörslungade bönor och kokt potatis

  • Veckans veg: Krämig bulgur

    med slungade bönor, gulbetor och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche, tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelburgare

    i brioche med aioli och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svartrot ,friterad jordärtskocka och parmesan

Scandic Väst

  • Lasagne på nötfärs
  • Fiskgratäng med saffran

    serveras med potatismos

  • Vegetarisk lasagne
Thursday, November 23