Lunch menu

Wednesday, 22 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad torskfilé

    med vit smörsås, grönärtspuré och varm bulgursallad

  • Portergryta på nötkött

    med lök och bacon serveras med stompad potatis

  • Sojabönbiff

    med varm bulgursallad och tomatconcassé

  • Sallad

    på rökt lax, bulgur, rödlök och ägg toppad med örtkeso

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon

  • Bräckt laxfilé med pepparrotscreme

    samt dill-& smörslungade morötter

  • Veg

    Chevregratinerad zucchini m pepparrotscreme, dill-& smörslungade morötter

  • Wok

    Fläskfiléwok med jordnötssås

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Baconbiffar

    med potatispure och bakad morot

  • Veckans kött

    Pluma med potatis och jordärtskockspure samt friterad kål och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sej med äggcreme samt smör och dillkokt purjölök

  • Veckans vegetariska

    Ljummen lins och bulgursallad med grillade grönsaker och bakad blomkål samt tomataioli

La Fontana

  • Majskycklingbröst

    med citron och timjanbuljong och grönsaker

  • Veckans veg: Krämig bulgur

    med slungade bönor, gulbetor och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche, tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelburgare

    i brioche med aioli och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svartrot ,friterad jordärtskocka och parmesan

Scandic Väst

  • Grillbuffé

    serveras med klyft potatis & bbq-sås

  • Fisk & skaldjursgryta

    serveras med kokt potatis

  • Vegetarisk paj
Wednesday, November 22