Lunch menu

Tuesday, 21 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Vitlök- och citronstekt sejrygg

    med rostade medelhavsgrönsaker och rispilaff

  • Köttfärslimpa

    med lingongräddsås, saltgurka samt stekt potatis

  • Indisk grönsakspanna

    med myntayoghurt och rispilaff

  • Sallad

    på rökt lax, bulgur, rödlök och ägg toppad med örtkeso

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Hjortfärslimpa

    med skogssvampsås, lingon & inlagd gurka

  • Korv Stroganoff

    med ris

  • Veg

    Grönsakswok med strimlad quorn med cashewnötter & ris

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    Linguine med rökt lax i gräslökssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre

    med syrad lökcreme och ärthummus

  • Veckans kött

    Pluma med potatis och jordärtskockspure samt friterad kål och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sej med äggcreme samt smör och dillkokt purjölök

  • Veckans vegetariska

    Ljummen lins och bulgursallad med grillade grönsaker och bakad blomkål samt tomataioli

La Fontana

  • Senapsbakad kummel

    med dillsky , sidfläsk , rostad potatis och blomkål

  • Veckans veg: Krämig bulgur

    med slungade bönor, gulbetor och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche, tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelburgare

    i brioche med aioli och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svartrot ,friterad jordärtskocka och parmesan

Scandic Väst

  • Helstekt fläskkarré

    serveras med rostad potatis & chilikräm

  • Ugnstekt sej

    serveras med kokt potatis & vitvinssås

  • Kikärtsbiffar
Tuesday, November 21