Lunch menu

Monday, 20 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Limebakad hokifilé

    med dillsky samt potatis- och kräftpuré

  • Fetaostgratinerad kycklingfilé

    med paprikasås och basilikarostad potatis

  • Ost- och svampgratinerad blomkål

    med potatis- och lökpanna

  • Sallad

    på rökt lax, bulgur, rödlök och ägg toppad med örtkeso

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagensås

  • Kreolsk fläskfilégryta

    med ölkorv & oliver samt ris

  • Veg

    Pasta Quattro Fromagio med valnötter & ruccola

  • Wok

    Kyckling fräst i seamolja, vitlök & chili

  • Pasta

    med ädelost-& skinksås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling

    med dragon och äppelgräddsås samt rostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Pluma med potatis och jordärtskockspure samt friterad kål och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sej med äggcreme samt smör och dillkokt purjölök

  • Veckans vegetariska

    Ljummen lins och bulgursallad med grillade grönsaker och bakad blomkål samt tomataioli

La Fontana

  • Kalops

    med saltrostade betor, friterad potatis och grönkål

  • Veckans veg: Krämig bulgur

    med slungade bönor, gulbetor och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche, tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelburgare

    i brioche med aioli och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svartrot ,friterad jordärtskocka och parmesan

Scandic Väst

  • BBQ grillad kycklingfilé

    serveras med rostad potatis & rödvinssky

  • Kokt torsk

    serveras med kokt potatis & äggsås

  • Pappardelle & ostsås
Monday, November 20