Lunch menu

Friday, 24 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Fiskgryta

    med purjo, potatis, vitt vin och grädde serveras med örtkrutonger

  • Husets hamburgare

    med bröd, klassiska tillbehör samt klyftpotatis

  • Vegoburgare

    med bröd, klassiska tillbehör och klyftpotatis

  • Sallad

    på rökt lax, bulgur, rödlök och ägg toppad med örtkeso

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare

    med bröd, klyftpotatis, coleslaw & tillbehör

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg

    Grönsakspaella med aioli eller Green burgare med tillbehör

  • Wok

    Biffwok med strimlad lök & cashewnötter

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel

    med kapriscreme och rostad potatis samt citronsky

  • Veckans kött

    Pluma med potatis och jordärtskockspure samt friterad kål och kryddsky

  • Veckans under ytan

    Sej med äggcreme samt smör och dillkokt purjölök

  • Veckans vegetariska

    Ljummen lins och bulgursallad med grillade grönsaker och bakad blomkål samt tomataioli

La Fontana

  • Bakad fläskytterfilé

    i örtvelouté, champinjoner, soltorkade tomater och ris

  • Veckans veg: Krämig bulgur

    med slungade bönor, gulbetor och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche, tryffelmayo, stekt lök, cheddar och pommes

  • Alltid: Falafelburgare

    i brioche med aioli och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svartrot ,friterad jordärtskocka och parmesan

Scandic Väst

  • Biff a la lindström

    serveras med potatismos, gräddsås & lingon

  • Ugnsstek lax

    serveras med kokt potatis & limekräm

  • Rostad rödbetor

    med getost

Friday, November 24