Lunch menu

Thursday, 16 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Chilistekt koljafilé

    med dill- och kräftstuvad potatis

  • Mangoglaserad högrev

    med jalapenosky, rostad zuccini samt lökfräst potatis

  • Tabbouleh på matvete

    med rotfruktsstavar och grönsakskeso

  • Potatis- och purjolökssallad

    toppad med skinka, fetaost och paprikacreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Rotmos

    med fläskkorv

  • Veg

    Champinjonsoppa samt apfelstrudel med vaniljsås

  • Wok

    Kyckling "Mongolian style"

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med karamelliserad lök och potatispure samt äppelsky

  • Veckans kött

    Flankstek med bakade rotfrukter och pepparsky samt rostad lök

  • Veckans under ytan

    Västkustgryta med citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Spenat och jordärtskocksrisotto

La Fontana

  • Smörbakad sej

    med gubbröra , brynt smör och pepparrot

  • Veckans veg

    Örtrisotto med hyvlad parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche , tryffelmayo , stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelburgare

    med aioli

  • Alltid: Rigatoni

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Helstekt kotlettrad

    serveras med rotfruktsgratäng & pepparsås

  • Ugnstekt torsk

    serveras med kokt potatis & skagenröra

  • Vegetarisk lasagne
Thursday, November 16