Lunch menu

Wednesday, 15 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt panerad kapkummel

    med skagensås, citron och kokt potatis

  • Pasta Carbonara

    med svartpeppar och Grana Padano

  • Tomatbrässerad aubergine och paprika

    med fusillipasta och Grana Padano

  • Potatis- och purjolökssallad

    toppad med skinka, fetaost och paprikacreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Fransk biffgryta

    med rödvin, smålök & rökt sidfläsk

  • Sesambakad laxfilé

    med örtcreme & broccoli

  • Veg

    Sesambakad zucchini med örtcreme & broccoli

  • Wok

    Kycklingwok med svart peppar & vitlök

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara(bacon)

Restaurang Matkultur

  • Karré

    med rostad vitkökssky och råstekta höstgrönsaker samt persiljecreme

  • Veckans kött

    Flankstek med bakade rotfrukter och pepparsky samt rostad lök

  • Veckans under ytan

    Västkustgryta med citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Spenat och jordärtskocksrisotto

La Fontana

  • Hjortragu

    med picklad svamp , rödlök och rostad potatis

  • Veckans veg

    Örtrisotto med hyvlad parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche , tryffelmayo , stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelburgare

    med aioli

  • Alltid: Rigatoni

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Pannbiff

    serveras med kokt potatis, gräddsås & pressad gurka

  • Smörstekt kummel

    serveras med stompad potatis & vitvinssås

  • Vegetarisk paj
Wednesday, November 15