Lunch menu

Tuesday, 14 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Gratinerad alaskafilé

    med räkor och sparris serveras med örtsvängd potatis

  • Lammfärsbiff

    med vitlöksyoghurt och stekt grönsaksris

  • Morotsbiff

    med vitlöksyoghurt och stekt grönsaksris

  • Potatis- och purjolökssallad

    toppad med skinka, fetaost och paprikacreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong

    med svampsås, pressgurka & stekt potatis

  • Stekt strömmingflundra

    med potatismos

  • Veg

    Morotsbiff med potatismos & lökbrynta haricot verts

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med fläskfilé, salami & soltorkad tomat

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiffar

    med tomat och kaprissky samt gulbetstzatsiki

  • Veckans kött

    Flankstek med bakade rotfrukter och pepparsky samt rostad lök

  • Veckans under ytan

    Västkustgryta med citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Spenat och jordärtskocksrisotto

La Fontana

  • Fiskgryta

    med ruille och krutonger

  • Veckans veg

    Örtrisotto med hyvlad parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche , tryffelmayo , stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelburgare

    med aioli

  • Alltid: Rigatoni

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Raggmunk

    med fläsk & lingonsylt

  • Ugnstekt spätta

    serveras med kokt potatis & pepparrotssås

  • Honungsrostade rotfrukter
Tuesday, November 14