Lunch menu

Monday, 13 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnsbakad sejfilé

    med morot- och purjokeso samt citronbulgur

  • Helstekt fläskytterfilé

    med cidersky, äpplechutney och gratinerad potatis

  • Ingefärsstekt blomkål

    med äpplechutney och gratinerad potatis

  • Potatis- och purjolökssallad

    toppad med skinka, fetaost och paprikacreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med danske remouladsås

  • Stekt fläsk

    med löksås

  • Bruna bönor

    med stekt fläsk

  • Veg

    Spaghetti med quornfärssås & riven ost

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

Restaurang Matkultur

  • BBQ-bakad kalkon

    med kryddsky och örtslungade grönsaker

  • Veckans kött

    Flankstek med bakade rotfrukter och pepparsky samt rostad lök

  • Veckans under ytan

    Västkustgryta med citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Spenat och jordärtskocksrisotto

La Fontana

  • Moussaka

    med tomatsallad

  • Veckans veg

    Örtrisotto med hyvlad parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche , tryffelmayo , stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelburgare

    med aioli

  • Alltid: Rigatoni

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Grillad kycklingfilé

    serveras med rostad potatis & timjanssky

  • Ugnsbakad lax

    serveras med ris & teriyakisås

  • Pappardelle

    & krämig tomatsås

Monday, November 13