Lunch menu

Friday, 17 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ansjovisbakad torskfilé

    med rotsaksbrunoise, vitvinsås och dillpotatis

  • Citrondoftande kycklingfärsbiff

    med rödvinssky och spenatrisotto

  • Falafel

    med rödlökssalsa och örtbulgur

  • Potatis- och purjolökssallad

    toppad med skinka, fetaost och paprikacreme

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Helstekt Entrecôte

    med vitlökssmör, madeirasås & örtstekt delikatesspotatis

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis

  • Veg

    Pasta med champinjoner, spenat & valnötter

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med rökt skinka, champinjoner & spenat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Fläskfile

    med grönpeppargräddsås och baconslungade bönor samt parmesangratinerad potatis

  • Veckans kött

    Flankstek med bakade rotfrukter och pepparsky samt rostad lök

  • Veckans under ytan

    Västkustgryta med citronaioli

  • Veckans vegetariska

    Spenat och jordärtskocksrisotto

La Fontana

  • Lammfärsbiffar

    med potatiskaka, rostad vitlökssky och rosmarinsbakade tomater

  • Veckans veg

    Örtrisotto med hyvlad parmesan

  • Alltid: Högrevsburgare

    i brioche , tryffelmayo , stekt lök och cheddar

  • Alltid: Falafelburgare

    med aioli

  • Alltid: Rigatoni

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

Scandic Väst

  • Wallenbergare

    serveras med potatismos, rårörda lingon & gräddsås

  • Ugnsbakad sej

    serveras med kokt potatis & limesås

  • Svamprisotto
Friday, November 17