Lunch menu

Thursday, 9 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Bohuslänsk fiskgryta

    med örtaioli och vitlökskrutonger

  • Kalvfärsruta

    med röd pestosky, marinerade harit cot verts och potatispuré

  • Stekt broccolibiff

    med marinerade harit cot verts och potatispuré

  • Waldorfsallad

    toppad med rostbiff, syrade rotsaksstrimlor och örter

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Feta-& örtgratinerad kycklingfilé

    med potatisgratäng & tryffelsås

  • Veg

    Feta-& örtgratinerad aubergine med potatisgratäng & grilltomat

  • Wok

    Fläskfilé med vitlök & färsk röd chili

  • Pasta

    med räkor & kräftstjärtar i dillsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltkorv med bakade betor

    samt syrad lök och potatispure

  • Veckans kött

    Hjortborgonione med rostad pumpapure och slungad potatis

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med betor, pepparrotssmör och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Böntortilla med bakade morötter och fårostcreme

La Fontana

  • Ångad torsk

    med vitvinssås och kokt potatis

  • Veckans veg

    Rostade betor med gulbetspure, nötvinägrette , chevre och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    med tryffelmayo, stekt lök , cheddar och pommes

  • Alltid: Linguini

    med jordärtskocka , svartrot och parmesan

  • Alltid: Falafelburgare

    med tryffelmayo , stekt lök , cheddar och pommes

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås

    serveras med kokt potatis

  • Smörstekt hoki

    serveras med dillstuvad potatis

  • Vegetarisk lasagne
Thursday, November 9