Lunch menu

Friday, 10 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Krämig pasta med lök och zuccini

    toppad med rökt lax och pepparrot

  • Prästostgratinerad fläskfilé

    med kantarellsås och paprikarostad potatis

  • Pasta pesto

    med soltorkad tomat, kronärtskockor och ost

  • Waldorfsallad

    toppad med rostbiff, syrade rotsaksstrimlor och örter

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling med chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med rökt lax & spenat i vitvinssås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rostbiffsstekt fransyska

    med rotfruktsgratäng och rödvinssky samt friterad lök

  • Veckans kött

    Hjortborgonione med rostad pumpapure och slungad potatis

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med betor, pepparrotssmör och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Böntortilla med bakade morötter och fårostcreme

La Fontana

  • Schnitzel

    med rostad potatis , rödvinssås och kaprissmör

  • Veckans veg

    Rostade betor med gulbetspure, nötvinägrette , chevre och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    med tryffelmayo, stekt lök , cheddar och pommes

  • Alltid: Linguini

    med jordärtskocka , svartrot och parmesan

  • Alltid: Falafelburgare

    med tryffelmayo , stekt lök , cheddar och pommes

Scandic Väst

  • BBQ grillad majskyckling

    serveras med ris & teriyakisås

  • Ugnsbakad lax

    serveras med kokt potatis & örtsås

  • Kikärtsbiffar
Friday, November 10