Lunch menu

Wednesday, 8 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Senap- och basilkabakad hokifilé

    med citroncreme och potatisstomp

  • Grillad BBQ-glaserad fläskytterfilé

    med ruccolabearnaise och råstekt potatis

  • Mustig gryta på linser och smörbönor

    serveras med stompad potatis

  • Waldorfsallad

    toppad med rostbiff, syrade rotsaksstrimlor och örter

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Fiskgratäng

    med räkor, dill & vitt vin

  • Veg

    Grönsakswok med cocosmjölk, chili & cashewnötter

  • Wok

    Kycklingwok med strimlad lök, färska champinjoner & cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingpiccata

    med tomatgräddsås och salviabakade höstgrönsaker

  • Veckans kött

    Hjortborgonione med rostad pumpapure och slungad potatis

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med betor, pepparrotssmör och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Böntortilla med bakade morötter och fårostcreme

La Fontana

  • Gulasch

    med ris och creme fraiché

  • Veckans veg

    Rostade betor med gulbetspure, nötvinägrette , chevre och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    med tryffelmayo, stekt lök , cheddar och pommes

  • Alltid: Linguini

    med jordärtskocka , svartrot och parmesan

  • Alltid: Falafelburgare

    med tryffelmayo , stekt lök , cheddar och pommes

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilé

    serveras med potatisgratäng & pepparsås

  • Panerad spätta

    serveras med skagenröra & kokt potatis

  • Wokade nudlar
Wednesday, November 8