Lunch menu

Tuesday, 7 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnsbakad sejrygg

    med blomkålspuré, gräslökssås och smörad potatis

  • Pannbiff

    med stekt rödlök, skysås, lingon och stekt potatis

  • Vegetarisk paj

    med tomatsalsa och ruccola

  • Waldorfsallad

    toppad med rostbiff, syrade rotsaksstrimlor och örter

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla & nachos

  • Ugnsbakad laxfilé

    med basilikacreme & grönsaksfräs

  • Veg

    Grönsakschili med ris, tortilla & nachos

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med oxfilé, peppar & gorgonzola

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Vildsvinsbiffar

    med stuvad savoykål och timjanssky samt örtslungad amandine

  • Veckans kött

    Hjortborgonione med rostad pumpapure och slungad potatis

  • Veckan under ytan

    Lättrimmad torsk med betor, pepparrotssmör och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Böntortilla med bakade morötter och fårostcreme

La Fontana

  • Panerad rödspätta

    med dansk remouladsås

  • Veckans veg

    Rostade betor med gulbetspure, nötvinägrette , chevre och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    med tryffelmayo, stekt lök , cheddar och pommes

  • Alltid: Linguini

    med jordärtskocka , svartrot och parmesan

  • Alltid: Falafelburgare

    med tryffelmayo , stekt lök , cheddar och pommes

Scandic Väst

  • Raggmunk

    med fläsk & lingonsylt

  • Ugnsbakad torsk med karamelliserad lök

    serveras med potatisstomp & vitvinssås

  • Chili sin carne
Tuesday, November 7