Lunch menu

Monday, 6 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad kolja

    med lökfräst spenat, kaprissås och dillpotatis

  • Stekt kycklinglårfilé

    med krämig rosépepparsås och rostad purjopotatis

  • Selleristicks på lökfräst spenat

    med chilimajo och rostad purjopotatis

  • Waldorfsallad

    toppad med rostbiff, syrade rotsaksstrimlor och örter

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    alt. gräddsås & kokt potatis, lingon

  • Veg

    Falafel med stuvade makaroner

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    med fläskfilé & kantareller

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett

    med ört- grönsaksgräddsås och rostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Hjortborgonione med rostad pumpapure och slungad potatis

  • Veckans under ytan

    Lättrimmad torsk med betor, pepparrotssmör och potatispure

  • Veckans vegetariska

    Böntortilla med bakade morötter och fårostcreme

La Fontana

  • Fläsk med löksås
  • Veckans veg

    Rostade betor med gulbetspure, nötvinägrette , chevre och friterad grönkål

  • Alltid: Högrevsburgare

    med tryffelmayo, stekt lök , cheddar och pommes

  • Alltid: Linguini

    med jordärtskocka, svartrot och parmesan

  • Alltid: Falafelburgare

    med tryffelmayo , stekt lök , cheddar och pommes

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel

    serveras med rostad potatis & rödvinssås

  • Vitvinspocherad sej

    serveras med kokt potatis & ingefärssås

  • Pasta med tomatsås
Monday, November 6