Lunch menu

Thursday, 2 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Räk- och grönsaksfylld hokifilé

    med citron- och svartpepparsky och rispilaff

  • Husets fläskrullader

    med plommongräddsås, pressgurka och örtpotatis

  • Långbakad rotselleri

    med kummin och pumpakärnor serveras med cole slaw

  • Kycklingfilé

    på bädd av bulgur, oliver och paprika samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Hummersoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Pepparrotskött

    med morötter & kokt potatis

  • Veg

    Spenat-& quornlasagne med coleslaw

  • Veg

    Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok

    Kyckling med ingefära & vitlök

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med soyamajo och picklad rödlök samt slungad amandine

  • Veckans kött

    Wallenbergare

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och inlagd gurka samt senapscreme

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med potatisfritata skirat örtsmör

  • Fiskgryta

    med skaldjurssås och aioli

  • Veckans veg

    Helbakad rotselleri med beurre blanc och zucchini

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Falafel i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svamp, grönkål, sidfläsk och parmesan

Scandic Väst

  • Fetaostbiffar

    serveras med kokt potatis & balsamicosky

  • Ugnsbakad torsk

    serveras med kaviarsås & kokt potatis

  • Kikärtsbiffar

    med tzatziki

Thursday, November 2