Lunch menu

Wednesday, 1 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad rimmad torskfilé

    med ägg, stenbitsrom och persilja samt vitvinssås

  • Chilikryddade spjäll

    med cole slaw, rostad rödlök och gratinerad potatishalva

  • Gräddstuvad kålrabbi med dill

    serveras med rostad morot och potatis

  • Kycklingfilé

    på bädd av bulgur, oliver och paprika samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås & bearnaise

  • Lax-& skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg

    Grönsakspaella med aioli

  • Wok

    Fläskfilé med green curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Linguine med kyckling, pepparsalami & soltorkad tomat

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobakad karre

    med rödlökssmör och rostade rotfrukter

  • Veckans kött

    Wallenbergare

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och inlagd gurka samt senapscreme

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med potatisfritata skirat örtsmör

  • Dillkött
  • Veckans veg

    Helbakad rotselleri med beurre blanc och zucchini

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Falafel i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svamp, grönkål, sidfläsk och parmesan

Scandic Väst

  • Grillade karrékotletter

    serveras med klyft potatis & BBQ-sås

  • Ugnsstekt sej

    serveras med vitvinssås & kokt potatis

  • Vegetarisk paj
Wednesday, November 1