Lunch menu

Tuesday, 31 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Smörstekt kapkummel

    med dillmajonnäs, citron och rotfruktspytt

  • Persiljejärpar

    med stuvade champinjoner, lingon och persiljepotatis

  • Ugnsbakad aubergine

    toppad med ratatouille och mozarella samt rotsakspytt

  • Kycklingfilé

    på bädd av bulgur, oliver och paprika samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Köttfärslimpa

    med skogssvampsås, lingon & inlagd gurka

  • Örtmarinerad laxfilé

    med wasabicreme & grilltomat

  • Veg

    Grönsakswok med nudlar & valnötter

  • Wok

    Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk

  • Pasta

    med rostbiff i pepparsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Biff Lindström

    med stekt potatis och pressgurka samt persiljesky

  • Veckans kött

    Wallenbergare

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och inlagd gurka samt senapscreme

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med potatisfritata skirat örtsmör

  • Halstrad lax

    med dillstuvad potatis

  • Veckans veg

    Helbakad rotselleri med beurre blanc och zucchini

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Falafel i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svamp, grönkål, sidfläsk och parmesan

Scandic Väst

  • Raggmunk

    serveras med stekt fläsk och lingon

  • Panerad spättafilé

    serveras med kokt potatis & remouladsås

  • Vegetarisk lasagne
Tuesday, October 31