Lunch menu

Monday, 30 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnsbakad sejrygg

    under zuccini- och morotstäcke serveras med dillpotatis

  • Honungsglaserad fläskytterfilé

    med chiligräddsky och råstekt potatis

  • Mustig gryta

    på rotsaker, lök och kryddpeppar serveras med dillpotatis

  • Kycklingfilé

    på bädd av bulgur, oliver och paprika samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé

    med remouladsås

  • Kycklinggryta"Flygande Jakob"

    med bacon, banan & jordnötter

  • Veg

    Grönsaksgryta"Jakob" med strimlad quorn, banan & jordnötter

  • Wok

    Fläskfilé fräst i sesamolja med vitlök & cashewnötter

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltskav

    med champinjoner lök och potatispure samt rårörda lingon

  • Veckans kött

    Wallenbergare

  • Veckan under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och inlagd gurka samt senapscreme

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med potatisfritata skirat örtsmör

  • Kålpudding

    med potatis, gräddsås och lingon

  • Veckans veg

    Helbakad rotselleri med beurre blanc och zucchini

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Falafel i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svamp, grönkål, sidfläsk och parmesan

Scandic Väst

  • Grillad majskyckling

    serveras med rostad potatis & timjanssky

  • Ugnsbakad lax

    serveras med citronsås & kokt potatis

  • Pasta

    med krämig tomatsås

Monday, October 30