Lunch menu

Friday, 3 November

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Halstrad fiskfärsbiff

    med limesås, grönsaksjulienne och potatispuck

  • Grillad kycklingfilé

    med balsamicosky, tzatziki samt klyftpotatis

  • Champinjonfyllda crepes

    med grönsaksjulienne och tzatziki

  • Kycklingfilé

    på bädd av bulgur, oliver och paprika samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger

    med cognacsgräddsås & potatisgratäng

  • Tacobuffé

    med tillbehör

  • Veg

    Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör

  • Wok

    Kyckling"Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Casarecce med räkor och kräftstjärtar i het tomatsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesanfyllt kycklingbröst

    med basilikagremolata och grönsakslasagne

  • Veckans kött

    Wallenbergare

  • Veckans under ytan

    Gravad lax med dillstuvad potatis och inlagd gurka samt senapscreme

  • Veckans vegetariska

    Bakade betor med potatisfritata skirat örtsmör

  • Wallenbergare

    med potatispuré, ärtor och lingon

  • Veckans veg

    Helbakad rotselleri med beurre blanc och zucchini

  • Alltid: Högrevsburgare i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Falafel i brioche

    med picklad lök, dijonmayo och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med svamp, grönkål, sidfläsk och parmesan

Scandic Väst

  • Wallenbergare

    serveras med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Smörstekt hoki

    serveras med kokt potatis & vitvinssås

  • Wokade nudlar
Friday, November 3