Lunch menu

Thursday, 26 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Thai inspirerad Kycklingsoppa

  • Sallad

    Bulgursallad med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ugnstekt torskfilé

    med sidfläsk, vitvinsås samt kokt potatis

  • Baconfylld köttfärslimpa

    med lingongräddsås och oreganodoftande potatis

  • Bakad potatis

    med het bönsalsa och fetaostcreme

  • Sallad på kikärtor och bönor toppad

    med lufttorkad skinka och apelsindressing

  • Extra: Ärtsoppa

    med fläsk, pannkakor, sylt och grädde

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Champinjonsoppa

    samt bärpaj med vaniljsås

  • Helstekt fläskfilé

    "Black & White"

  • Veg

    Champinjonsoppa samt bärpaj med vaniljsås

  • Wok

    Kyckling "Paneng" med röd curry & cocosmjölk

  • Pasta

    Tricolore med strimlad oxfilé & svart peppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med sötsyrlig kålsallad

    samt soyasky och rostad potatis

  • Veckans kött

    Glaserade ribbs med chilikål och soyamajo samt friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med röd curry limeblad och ingerfära

  • Veckans vegetariska

    Grillad pakchoi med currygrönsaker och ris

  • Panerad spätta

    med remouladsås och kokt potatis

  • Veckans veg

    Örtrisotto med bönor

  • Alltid: Porchettaburgare/falafel i Broiche

    med rökt Mayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med sidfläsk, grönkål, svamp och parmesan

Scandic Väst

  • Panerad fläskschnitzel

    serveras med rostad potatis & rödvinssås

  • Vitvinpocherad hoki

    serveras med kokt potatis & limekräm

  • Vegetarisk kalops
Thursday, October 26