Lunch menu

Friday, 27 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Brödernas Gulaschsoppa

  • Sallad

    Grillad laxsallad med Ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Laxfylld rödspätta

    med citronhollandaise, sparris och smörad potatis

  • Helgrillad marinerad fläskfilé

    med bourbonsky och potatisgratäng

  • Hollandaisegratinerad grönsaksfylld tortilla

    serverad med dressad ruccola

  • Sallad på kikärtor och bönor toppad

    med lufttorkad skinka och apelsindressing

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Husmans Låda

    med fläsknoisette, potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Köttfärspaj

    med chilicreme samt tomat-& löksallad

  • Veg

    Pastagratäng med ädelost, spenat & valnötter

  • Wok

    Kyckling med färsk ingefära & vitlök

  • Pasta

    Pastagratäng med ädelost, spenat & strimlad rökt kalkon

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakat plockat anklår

    med nudelsallad och sesamrostade cashewnötter

  • Veckans kött

    Glaserade ribbs med chilikål och soyamajo samt friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med röd curry limeblad och ingerfära

  • Veckans vegetariska

    Grillad pakchoi med currygrönsaker och ris

  • Helstekt kotlettrad

    med rostad potatis och rödvinssås

  • Veckans veg

    Örtrisotto med bönor

  • Alltid: Porchettaburgare/falafel i Broiche

    med rökt Mayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med sidfläsk, grönkål, svamp och parmesan

Scandic Väst

  • Tandoorimarinerad kyckling

    serveras med ris & currysås

  • Ugnsbakad spättafilé

    serveras med kokt potatis & örtsås

  • Linsgryta

    med fänkål & curry

Friday, October 27