Lunch menu

Wednesday, 25 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Rostad Paprikasoppa

  • Sallad

    Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker.

Collegium Restaurang & Konferens

  • Stekt dillpanerad strömming

    med skirat smör, citron samt potatispuré

  • Nattbakad högrev

    med rödvinssky, lökfrästa champinjoner och klyftpotatis

  • Kikärtsbollar

    med mangodipp och kryddigt ris

  • Sallad på kikärtor och bönor toppad

    med lufttorkad skinka och apelsindressing

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Fetafylld färsbiff

    med tzatziki & balsamicosky

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med oliv-& tomatcreme samt broccoli

  • Veg

    Parmesangratinerad zucchini med oliv-& tomatcreme samt broccoli

  • Wok

    Fläskfilé med jordnötssås

  • Pasta

    med fläskfilé, brie & rosépeppar

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hoisin glaserad fläsksida

    med chilinudlar

  • Veckans kött

    Glaserade ribbs med chilikål och soyamajo samt friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med röd curry limeblad och ingerfära

  • Veckans vegetariska

    Grillad pakchoi med currygrönsaker och ris

  • Kyckling

    med ratatouille och bulgur

  • Veckans veg

    Örtrisotto med bönor

  • Alltid: Porchettaburgare/falafel i Broiche

    med rökt Mayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med sidfläsk, grönkål, svamp och parmesa

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon

    serveras med kokt potatis

  • Ugnsstekt lax

    serveras med dillsås & kokt potatis

  • Vegetarisk paj
Wednesday, October 25