Lunch menu

Tuesday, 24 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Fisksoppa som det behagar kocken

  • Sallad

    Caesarsallad med Bulgur och Kyckling

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ostgratinerad hokifilé på råraka

    serveras med rödbetor och citronsky

  • Kryddiga färsbullar

    med vit basilikasås samt tagliatelle

  • Pasta a la Norma

    (lök, aubergine, vitlök, tomat, örter)

  • Sallad på kikärtor och bönor toppad

    med lufttorkad skinka och apelsindressing

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummel

    med skagenröra

  • Bakad potatis

    med skagenröra samt tomat-& löksallad

  • Pytt i panna

    med stekt ägg & rödbetor

  • Veg

    Grönsakspytt med stekt ägg & rödbetor

  • Wok

    Biffwok med portabellosvamp & strimlad lök

  • Pasta

    Spaghetti Carbonara (bacon)

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Biff med ostronsås

    lök och champinjoner samt jasminris

  • Veckans kött

    Glaserade ribbs med chilikål och soyamajo samt friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med röd curry limeblad och ingerfära

  • Veckans vegetariska

    Grillad pakchoi med currygrönsaker och ris

  • Bakad torsk

    med savoykål och vittvinssås

  • Veckans veg

    Örtrisotto med bönor

  • Alltid: Porchettaburgare/falafel i Broiche

    med rökt Mayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med sidfläsk, grönkål, svamp och parmesan

Scandic Väst

  • Örtbakad kotlettrad

    serveras med rostad rotfrukter & svampsås

  • Panerad sejfilé

    serveras med kokt potatis & remouladsås

  • Pasta

    med zucchini & soltorkad tomat

Tuesday, October 24