Lunch menu

Monday, 23 October

Brödernas kök

  • Soppa

    Blomkålsoppa toppad med knaperstekt bacon

  • Sallad

    Chevréost med Ugnsrostad sötpotatis och rödbetor, toppad med valnötter och honung

Collegium Restaurang & Konferens

  • Ångad kolja

    med fänkålschutney, brynt smör och dillpotatis

  • Tomatöverbakad kycklingfilé

    med dragongräddsky samt råstekt potatis

  • Paprikastekt rättika

    med fänkålschutney och råstekt potatis

  • Sallad på kikärtor och bönor toppad

    med lufttorkad skinka och apelsindressing

Restaurang Chili & Lime

  • Läs hela menyn genom att klicka på rubriken ovan

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Fisk-& skaldjursgryta

    med saffran & vitlök samt ris

  • Veg

    Raggmunk med lingonkeso

  • Wok

    Kyckling fräst i sesamolja & färsk röd chili

  • Pasta

    Spaghetti med köttfärssås & riven ost

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pankofriterad kycklingschnitzel

    med sesamrostade rotfrukter och soyacreme

  • Veckans kött

    Glaserade ribbs med chilikål och soyamajo samt friterad potatis

  • Veckans under ytan

    Fiskgryta med röd curry limeblad och ingerfära

  • Veckans vegetariska

    Grillad pakchoi med currygrönsaker och ris

  • Köttfärslimpa

    med rostad Potatis, lingon och gräddsås

  • Veckans veg

    Örtrisotto med bönor

  • Alltid: Porchettaburgare/falafel i Broiche

    med rökt Mayo, picklad lök och pommes

  • Alltid: Rigatoni

    med sidfläsk, grönkål, svamp och parmesan

Scandic Väst

  • Plommonspäckad fläskkarré

    serveras med kokt potatis & gräddsås

  • Kokt torsk serveras

    med äggsås & gröna ärtor

  • Tortellini

    med tomatsås

Monday, October 23